TOTS SOM UN BATEC. La nova campanya de la FCF

pep mendez cardiosos

 

TOTS SOM UN BATEC. La nova campanya impulsada per la Fundació de la Federació Catalana de Futbol (FCF), juntament amb la Fundació Leo Messi, Fundació La Caixa i Cardiosos per a aconseguir que tots els camps de futbol, pavellons i pistes de futbol sala d'arreu de Catalunya estiguin cardioprotegits.

Us deixem el video amb l'espot de la campanya en el que el mateix Leo Messi afirma que "Marcar gol es importante. Salvar vidas lo es mucho más. Protege tu salud y la de los demás" remarca Messi.


L'objectiu de TOTS SOM UN BATEC segons afirma Pere Guardiola, President de la Fundació FCF es "posar a l'abast de totes les persones que vagin a un recinte esportiu, dels equips necessaris per salvar vides."

Cardioprotegir un espai, com explica Pep Méndez, Director de Cardiosos, significa que "tot recinte o espai d'accés públic tingui un aparell DEA, es a dir un desfibril·lador degudament senyalitzat i comunicat." A més, segons Mendez, "hi ha d'haver sempre personal format en la seva utilització mentre romanguin les instal·lacions obertes. L'objectiu principal es garantir un temps de resposta inferior a 5 minuts entre la detecció de l'aturada i la primera descàrrega del DEA, per aixó de la importancia de tenir gent formada en el seu ús."

En el següent video podeu veure la presentació de la campanya TOTS SOM UN BATEC i al principals responsables de la mateixa manifestant la importància de la Cardioprotecció d'espais esportius.


Per la seva part, Ramón Soler, Direcció territorial Caixabank Barcelona, afirma que es tracta d'una campanya molt apropiada per la situació sanitaria actual i posa l'accent manifestant "La nostra intenció es donar tota l'ajuda necessària per evitar que es produeixin morts sobtades a l'esport. I a vegades es tan simple com tenir un desfibril·lador a mà. Volem aconseguir que tots els campa de futbol i pavellons de futbol sala estiguin cardioprotegits"

Joan Soteras, President de la FCF, manifesta la voluntat de la campanya. "Volem que TOTS SOM UN BATEC es converteixi en una campanya pionera en l'àmbit de la cardioprotecció. La salut dels federats i federades es una questió prioritaria per a la Federació, per aixó volem fomentar una pràctica segura i saludable, remarca Soteras"

Tota la informació de la campanya es troba disponible a la pàgina web de nova creació totssomunbatec.cat on es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb el futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per part dels clubs interessats per fer la sol·licitud del desfibril·lador.

 

icono pdf

Descarrega't un arxiu PDF amb la Nota de Premsa de la Federació Catalana de Futbol

 

Estàs interessat/ada en comprar un DEA? Contacta amb nosaltres i t'assessorarem en tot el que necessitis.