Tots som un Batec arriba al camp municipal de la Bordeta

labordeta tots som un batecLa UE Bordeta de Lleida ha estat aquest dilluns 28 de juny el tercer club de Catalunya en rebre un desfibril·lador del projecte TOTS SOM UN BATEC. L’entitat lleidatana ha agafat el relleu d’aquesta manera al CF La Llacuna, de l’Anoia, i al CE Ginestar, de les Terres de l’Ebre, amb qui es va iniciar la roda d’entregues dels DEA de la campanya la setmana passada.

En l’acte, celebrat al Camp de Futbol Municipal de la Bordeta, el quart tinent d’alcalde, Regidor de Ciutat i Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Jaume Rutllant, ha donat la benvinguda als assistents i ha remarcat que “és una gran notícia tant pel club com per la ciutat. Tenir desfibril·ladors a prop redueix el risc de mort en cas d’infart. El temps de reacció és fonamental per a la supervivència de l’afectat. Estem molt contents i agraïts d’aquest servei”.

El president de la UE Bordeta de Lleida, Bartolomé Ayora, ha manifestat que “hem rebut el desfibril·lador amb molta il·lusió i satisfacció. Volem agrair a tots aquells que han aportat el seu gra de sorra perquè comptem amb aquest aparell que pot salvar vides".

Per la seva part, el vicepresident primer de l’FCF, Josep Llaó, ha assegurat que “la valoració de la campanya TOTS SOM UN BATEC és realment positiva. Fa més d’un any que estem treballant perquè aquesta iniciativa tirés endavant. Volem ajudar els clubs d’arreu del territori català”.