Col·legi Monalco: compromís amb la Salut i l'Educació a Igualada

llar infants monalcoAmb l'objectiu de promoure la seguretat i el benestar al seu centre educatiu, el Col·legi Monalco ha instal·lat un desfibril·lador 350P.

Per garantir un ús correcte de l'equip de reanimació, s'ha format a la totalitat dels professors tant en primers auxilis com en SVB i utilització del DEA garantint així, una ràpida intervenció en cas d’aturada cardíaca.
Alhora s'ha format l'alumnat de 4t de ESO en primers auxilis bàsics.

El Col·legi Monalco destaca per la seva excel·lència acadèmica i per el seu enfocament en la salut i seguretat del seu entorn. Des de la llar d’infants fins a la secundària, el programa educatiu cobreix totes les etapes del desenvolupament de l'alumnat amb un programa educatiu innovador basat en el mètode Montessori.

La formació en primers auxilis s’ha dut a terme a l’escola, la formació del professorat s'ha adaptat específicament a la reanimació d'infants i adolescents, amb l'ús de ninos de RCP que simulen la constitució física de nadons i menors.
El curs que han dut a terme els alumnes de 4t de ESO està dissenyat específicament per implicar els joves i despertar el seu interès en primers auxilis.

A més del massatge cardíac, el curs inclou la pràctica de la maniobra de Heimlich, un procediment fonamental dels primers auxilis que s'utilitzen per salvar vides en cas de ennuegament.

La col·laboració entre Cardiosos i l'Escola Monalco demostra un compromís amb la seguretat, la salut i l'educació. Aquesta iniciativa prepara el professorat per respondre davant les emergències mèdiques i empodera a tota la comunitat educativa amb les competències necessàries per salvar vides.

 Estem orgullosos d'habilitar nous espais cardioprotegits.

equip svb llar infants monalco

Equip de docents i treballadors del Col·legi Monalco.