El Club de Tir de Granollers instal·la un Desfibril·lador per a la Seguretat dels seus Membres

club tiro cardioprotegido desfibriladorEn un pas significatiu cap a la seguretat i el benestar dels seus membres, el Club de Tir de Granollers ha instal·lat recentment un desfibril·lador semiautomàtic Samaritan Heartshine 350P al seu espai.

Aquest equip desfibril·lador està dissenyat per ser utilitzat per personal no sanitari en situacions d'emergència. Una de les seves característiques destacades és la interfície intuïtiva i fàcil d'entendre. Amb instruccions clares i veu en temps real, guia l’usuari a través de cada pas del procés de ressuscitació.
És un DESA que incorpora característiques de seguretat avançades tant per al pacient com per a l'usuari, com la detecció automàtica del ritme cardíac i la capacitat d'administrar una descàrrega només quan sigui necessari, cosa que minimitza el risc de dany al pacient i maximitza les possibilitats de supervivència.

Situat a Canovelles, província de Barcelona, el Club de Tir de Granollers ofereix l'emoció del tir esportiu i també proporciona una varietat de serveis que van des de la formació de tiradors novells fins a esdeveniments esportius d'alt nivell.

El cor del club cau en el compromís de proporcionar un ambient segur i acollidor per als seus membres i visitants. Ofereix programes d'ensenyament per a principiants i entrenaments especialitzats per obtenir la llicència d'armes, destaca com un lloc on la seguretat i l'habilitat van de la mà.

Amb múltiples galeries de tir, inclosa una homologada per a la instrucció d'acadèmies de seguretat i cossos policials, el Club de Tir de Granollers demostra la dedicació a l'excel·lència en la formació i la pràctica del tir esportiu.

A més de les instal·lacions de tir de primer nivell, el club ofereix un ambient social apassionant. Els socis poden gaudir d´un ampli saló menjador amb capacitat per a fins a 180 comensals, equipat amb una zona de descans, biblioteca, televisió i accés a internet. El bar del club és un lloc acollidor per relaxar-se i socialitzar-se després d'una sessió de tir.

En un moviment que destaca la consciència creixent sobre la seguretat cardíaca, el Club de Tir de Granollers s'uneix a altres clubs en la implementació de mesures de cardioprotecció per als seus membres. La instal·lació del desfibril·lador Samaritan Heartshine 350p, proporcionat per Cardiosos Global Protection, demostra el compromís del club amb la seguretat i la salut dels seus usuaris.

Aquesta iniciativa segueix els passos d'altres clubs de tir a la regió, com el que es troba a Igualada (Castellolí), on Cardiosos Global Protection també hi ha instal·lat un desfibril·lador.

Amb aquest esforç, el Club de Tir de Granollers estableix un estàndard a la indústria, assegurant que els seus membres estiguin protegits en tot moment, tant en la línia de tir com fora.

 

Club-Tir-Granollers-entrada.jpgclub-tiro-cardioprotegid.jpgclub-tiro-cardioprotegido-desfibrilador.jpgvitrina-cartel-club-tir.jpg