Els instituts catalans impulsen la Formació en Primers Auxilis entre els seus Estudiants: Una Iniciativa Vital per al Futur

formacio rcp us desfibrilador institut catalaEn un gest proactiu cap a la seguretat i benestar dels estudiants i la població en general, els instituts de tota Catalunya duen a terme periòdicament formacions intensives en Primers Auxilis i ús de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) per als joves de 14 i 15 anys, que cursen 4rt d’ESO.

Els instructors de Cardiosos han dissenyat específicament per als joves aquest curs formatiu.

Enfortint Habilitats Vitals

Durant aquest curs, els estudiants adquireixen coneixements essencials en Reanimació Cardiopulmonar (RCP) i el maneig de desfibril·ladors.
Tenen l'oportunitat de desenvolupar habilitats pràctiques que poden ser crucials en situacions d'emergència. Aquest enfocament pràctic permet als joves entendre la importància dels primers auxilis y sentir-se més segurs i capacitats per actuar de manera efectiva en situacions de crisis.

Fomentant la Consciència i la Responsabilitat

La importància de la formació en primers auxilis a les institucions educatives, com l'Institut Mercè Rodoreda a l’Hospitalet de Llobregat, Maristes d’Igualada, o l’Institut Pla de l'Estany, no es pot subestimar.
Aquestes iniciatives fomenten la consciència i la responsabilitat entre els joves. Saber com identificar i respondre adequadament a emergències mèdiques és un coneixement que pot salvar vides i que perdura al llarg del temps.

Els nostres formadors: habilitat per adaptar-se i motivar

La tasca dels instructors no es limita a la transmissió d’informació.
La seva habilitat per adaptar-se a les necessitats dels estudiants i motivar-los és fonamental per a l’èxit d’aquestes formacions. En crear un ambient d'aprenentatge dinàmic i participatiu, inspiren els joves a comprometre’s activament amb el programa del curs i internalitzar les habilitats ensenyades.

Preparant la Generació Futura:

Aquest enfocament proactiu cap a la formació en emergències mèdiques és essencial per preparar la generació futura. Els estudiants adquireixen habilitats valuoses i es converteixen en agents de canvi, difonent la importància de la formació en primers auxilis a les seves comunitats i famílies.
Aquest coneixement és una eina vital per a situacions immediates i contribueix a la creació d'una societat més segura i conscient a llarg termini.

Els instituts de tot el País estan liderant un projecte exemplar en prioritzar la formació en primers auxilis entre els seus estudiants. Aquest compromís amb la seguretat i l'educació integral reflecteix la dedicació de la institució cap al benestar dels seus joves, establint les bases per a un futur on la preparació per a emergències mèdiques sigui una habilitat universal.

 

curs-svb-us-dea-pla-estany-institu.jpgdesfibrilador-samaritan-aivia-in-pla-estany-institut.jpgformacio-institut.jpgformacio-rcp-us-desfibrilador-institut-catala.jpginstitut-cardioprotegit-curs-svb-us-dea.jpginstitut-cardioprotegit-formacio-svb-us-dea.jpg