Cardiosos Global Protection Salvaguarda la Seguretat a Uipsa amb Servei Preventiu de Bombers

tanques industria papeleraA Cardiosos Global Protection disposem dels mitjans tècnics més avançats i de personal altament qualificat equipat amb les últimes tecnologies en extinció d'incendis i de salvament.

Oferim solucions integrals en cardioprotecció i prevenció mèdica.

Recentment hem col·laborat amb la UNIÓ INDUSTRIAL PAPERERA, SA (UIPSA) en la implementació d'un servei preventiu.

L'equip de bombers de Cardiosos s'ha desplegat a la planta d'Uipsa per supervisar el treball delicat de neteja de tancs reactors. La tasca presentava un alt risc a causa de l'absència d'oxigen als tancs, cosa que requereix una resposta ràpida i experta en cas d'emergència.

 

Protecció les 24 Hores:

Els nostres bombers han fet torns durant quatre dies per assegurar una vigilància constant durant les 24 hores del dia. Aquest enfocament ha garantit la tranquil·litat i la seguretat dels treballadors d'Uipsa, sabent que estaven recolzats per professionals altament capacitats en cas de qualsevol eventualitat.

Per proporcionar un entorn còmode i segur ha estat instal·lada la nostra carpa especialitzada al lloc, oferint un espai protegit per poder descansar i preparar-se per intervenir ràpidament en cas de necessitat.

 

carpa punt medic avanat

 En què consisteix el nostre Servei:

1 – COBERTURA
Oferim serveis per a tot tipus d'esdeveniment públic (administracions o institucions), empreses o organitzacions privades o particulars

2- ÀNALISI I PLANIFICACIÓ
Analitzem i planifiquem el dispositiu sanitari considerant diversos factors com el nombre de participants, la localització i els recursos sanitaris de la zona

3 – RECURSOS
Professionals: bombers professionals
Materials: equip ignifug i extintors, desfibril·ladors, maletins de primer auxili, material de rescat
Logística: unitat mòbil de control d'incendis, ambulàncies, hospitals de campanya

4 – COMUNICACIÓ
L'organització i el nostre equip de prevenció estan en contacte permanent per garantir una cobertura sanitària correcta.

5 – PROTOCOL
Procediments d'assistència que es basen en guies actualitzades en àmbit d'emergència i urgències i les guies de suport vital bàsic i avançat de CCR i ERC.

 

 

servicios preventivos bomberos

 

Gràcies a la nostra experiència tenim la capacitat de prevenir els riscos més habituals i intervenir de manera efectiva en situacions greus.

La prioritat a Cardiosos Global Protection és la seguretat i el benestar dels nostres clients i els seus empleats. A través de serveis preventius com aquest, reafirmem el nostre compromís amb la prevenció de riscos laborals i la protecció de vides en entorns laborals desafiadors.

Estem agraïts per l'oportunitat de col·laborar amb Uipsa i esperem continuar sent un soci fiable en el camí cap a la seguretat i l'excel·lència operativa.

det carpa punt medic avanat