Cardiosos Imparteix el Curs Integral de Primers Auxilis per a Estudiants de 4t d'ESO a l'Escola Maristes d'Igualada

Cardiosos, en el seu compromís constant amb la seguretat i la formació en primers auxilis, ha tingut el privilegi de capacitar els estudiants de 4t d'ESO de l'Escola Maristes d'Igualada. Aquest curs, dividit en dues parts i impartides en dues sessions proporciona coneixements vitals i intenta adaptar-se a la dinàmica d'aprenentatge dels joves per assegurar una comprensió profunda dels conceptes i l’execució practica segura.

maristes rcpPart I: RCP de Qualitat

A la primera part del curs, els estudiants s'han centrat en el món de la Ressuscitació Cardiopulmonar (RCP). Des de la profunditat adequada fins a la posició correcta i el ritme constant, s'ha abordat cada detall d'una RCP de qualitat.

Els joves han practicat aquestes maniobres essencials en maniquins especialitzats. Aquest enfocament pràctic garanteix que els participants al curs entenguin els conceptes i que tinguin plena confiança a l’hora d’aplicar-los en situacions reals.

Part II: Posició Lateral de Seguretat, Maniobra de Heimlich i Ús del DEA

A la segona part del curs s'ha practicat la PLS (Posició Lateral de Seguretat), vital per a aquells que poden necessitar ajuda però no una reanimació completa. La maniobra de Heimlich, crucial en casos d'obstrucció de les vies respiratòries, i que s’ha practicat per parelles.
Per acabar, s’ha fet una introducció a l'ús del Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), aportant-los coneixements pràctics i aplicats sobre els maniquins.

Adaptant l'aprenentatge a la joventut: dues sessions per a una comprensió clara

El curs es va realitzar en dos dies diferents. Aquesta estratègia permet que els coneixements s'interioritzessin de manera clara i efectiva. Els joves van tenir temps per assimilar la informació, plantejar preguntes i participar activament a cada sessió.

Cardiosos i l'Escola Maristes d'Igualada: Col·laboració per una Joventut Preparada

Aquesta iniciativa és una col·laboració per formar a la joventut. Cardiosos i l'Escola Maristes d'Igualada comparteixen la visió d'una generació ben informada i preparada per actuar en situacions d'emergència.

Capacitat per a l'Acció - Joventut Empoderada per Cardiosos

Cardiosos celebra la dedicació d'aquests joves a la recerca de coneixements en primers auxilis. En capacitar la joventut, estem invertint en la seguretat personal i en la creació d'una xarxa de primers socorristes que contribuiran al benestar de la comunitat.