Tallers de RCP i ús de DEA a la fira de Girona

taller dipsalut us dea formadorsCoincidint amb la Fira de Mostres de Girona, Dipsalut ha col·laborat amb l' Ajuntament de Girona patrocinant un estand en el que, a partir d’imatges, tallers i de diversos materials de caràcter divulgatiu, s'ha explicat la importància de saber fer una reanimació cardiopulmonar de qualitat i com actuar en cas d’emergència.

Cardiosos junt amb Dipsalut ha organitzat sis tallers de Suport Vital Bàsic d’una hora de duració cada un. Les formacions s’han realitzat el día 1 de novembre al recint firal des de les 11.00h del matí fins a les 14.00h i a la tarda de 16:00h a 19:00h amb instructors titulats i acreditats que han estat ensenyant  als participants les pautes per poder mantenir una persona amb vida mentre s’espera l’arribada dels serveis d’emergències o l’arribada d’un desfibril·lador.

Els tallers de ressuscitació estaven destinats als visitants de la fira, oberts a persones de totes les edats ja que “Tothom pot salvar una vida”.

 

 

  

animacio-rcp-dipsalut-fira-girona-1-novembre.jpgformador-rcp-us-dea-cardiosos.jpggirona-territori-cardioprotegit.jpgpreparacio-tallers-dipsalut-fira-girona-1-novembre.jpgreanimacio-cardiopulmonar-taller-cardiosos-dipsalut.jpgstand-dipsalut-territori-cardioprotegit.jpgtaller-dipsalut-us-dea-formadors.jpgtaller-rcp-us-dea-fira-girona.jpgtallers-dipsalut-fira-girona-1-novembre.jpgtallers-dipsalut-us-desfibrilador.jpg