Formació en Suport Vital Bàsic i Ús del DEA al Gimnàs de Calfont d'Igualada

formacio us dea rcp gimnasUn dels aspectes essencials de la seguretat en un gimnàs és la capacitat de respondre de manera efectiva i ràpida a situacions d'emergència. La instal·lació d'un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA) és un gran progrés. Sabíeu que la formació en reanimació i l'ús adequat del DEA són igual de crucials per poder actuar d’una manera ràpida i segura?

 

Una emergència pot aparèixer en  qualsevol moment

El gimnàs de Calfont d'Igualada ha fet un pas important en instal·lar un DEA, fet que demostra el seu compromís amb la seguretat dels seus usuaris i també de la població.

Un DEA és un dispositiu que pot salvar vides en cas d'aturada cardíaca sobtada, una emergència que pot passar en qualsevol moment, fins i tot entre persones saludables que fan esport. La ràpida intervenció és vital en aquests casos, i un DEA pot administrar una descàrrega elèctrica per restablir el ritme cardíac normal.

 

La formació en reanimació és la clau

Tenir un DEA al lloc no és suficient. La formació en reanimació cardiopulmonar (RCP) és fonamental per maximitzar les possibilitats de supervivència. Els primers minuts després d'una aturada cardíaca són decisius, i la RCP ben realitzada pot mantenir el flux sanguini i el subministrament d'oxigen al cervell fins que el DEA es pugui utilitzar.

El gimnàs de Calfont reconeix la importància d'aquesta formació i ha oferit un curs de 6 hores en reanimació i ús del DEA al seu personal i membres interessats. Aquest es un curs que ensenya a identificar una aturada cardíaca, fer RCP d'alta qualitat, com procedir en cas d'ofegament (maniobra de heimlich) i utilitzar el DEA de manera efectiva.
La inversió en aquesta capacitació beneficia el personal del gimnàs, els seus usuaris i la població en general.

 

Salvar vides és una responsabilitat compartida

Quan es tracta de situacions d'emergència mèdica, tots els ciutadans tenen un paper important. El coneixement i la capacitació en reanimació i ús del DEA són habilitats que poden marcar la diferència entre la vida i la mort. A més, la presència d'un DEA al gimnàs no només beneficia els seus socis, sinó que també pot ser un recurs valuós per a la comunitat circumdant en cas de necessitat.

Contacta amb nosaltres si estàs interessat a rebre informació sobre els nostres desfibril·ladors i els nostres plans de rènting i manteniment.
Tenim plans pensats exclusivament per zones esportives, pavellons, centres de fitness, gimnasos, pistes de pàdel...

formacio-us-dea-rcp-gimnas.jpggimnas-cal-font-rcp.jpgmaniobra-heimlich-cal-font.jpgmaniqui-formacio-cal-font.jpgreanimacio-cardiopulmonar-formacio-gimnas.jpg