Aresanitaria presenta la seva nova botiga online de cardioprotecció

logos areasanitaria cardiosos colaboracion

La salut i la seguretat són prioritàries en qualsevol entorn, des de casa fins al lloc de treball. La prevenció i la resposta ràpida davant d'emergències mèdiques poden marcar la diferència entre la vida i la mort.
Per això, Cardiosos Global Protection i Areasanitària han unit les seves forces per presentar una nova botiga online de cardiprotecció, oferint una àmplia gamma de productes i serveis que garanteixen la seguretat i la protecció de les persones a qualsevol lloc. L'objectiu d'aquesta col·laboració és salvar vides.

La botiga online www.areasanitaria.com disposa de les millors marques de desfibril·ladors del mercat. En la web s’ofereixen serveis de cardioprotecció, com el lloguer i manteniment de desfibril·ladors o serveis preventius sanitaris i de bombers.

 

dispositivos web mockup

 

Cursos de formació

La formació en primers auxilis i el suport vital bàsic és crucial per poder respondre adequadament a situacions d'emergència. En areasanitaria s’organitzen cursos en aquestes àrees impartits per instructors titulats i acreditats, professionals de la salut i de la seguretat amb una àmplia experiència en el camp. Els cursos s'adapten a les necessitats específiques de cada client, des de particulars fins a empreses i organitzacions.

 

 

 

Lloguer i manteniment de desfibril·ladors

Un altre dels serveis disponibles és el lloguer i manteniment de DEA i DESA per garantir-ne el funcionament correcte en tot moment.
Aquests equips són una eina vital per a l’atenció d’emergències cardíaques, i comptar amb un desfibril·lador a prop pot marcar la diferència en situacions crítiques.

És fonamental el suport que Cardiosos Global Protection proporciona a aquest projecte, ja que és una empresa líder al sector de la cardioprotecció amb més de 10 anys d'experiència i milers d'instal·lacions fetes a tot el territori nacional.

La nova botiga areasanitaria.com està especialitzada en productes i serveis que garanteixen la seguretat i la protecció de les persones en qualsevol entorn, des de la formació en primers auxilis i suport vital bàsic fins al lloguer i manteniment de desfibril·ladors. L’objectiu es ser la solució per a aquells que busquen una forma fàcil i efectiva de protegir la salut i la seguretat de les persones.

Visita la nostra shop o contacta'ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 0034 673 265 207, els nostres professionals estaran encantats d'atendre't.