Cardiosos, en col·laboració amb les autoritats locals, ha instal·lat un desfibril·lador al Castell de Montesquiu

castell montesquiu paisatgeEl Castell de Montesquiu, és una fortificació situada a Osona (Catalunya) que ens trasllada a èpoques llunyanes. La seva origen es remunta a l’edat mitjana. L'actual edifici és el resultat del progressiu creixement des de la domus del segle XIV.

Amb la instal·lació d'un desfibril·lador a aquesta emblemàtica localització, les autoritats competents demostren el seu compromís amb la seguretat i el benestar de tots aquells que visiten aquesta meravellosa joia del patrimoni català. La presència d'aquest dispositiu de rescat cardíac pot ser decisiva en casos d'emergència, donant als visitants la tranquil·litat de saber que estan protegits en cas de patir un atac al cor.

És essencial valorar la importància de la cardioprotecció en espais públics concorreguts com museus, llocs de interès i patrimoni nacional. La ràpida atenció en casos d'urgència pot salvar vides i fer la diferència en situacions crítiques.
Ara, amb un desfibril·lador a l'abast, el Castell de Montesquiu es converteix en un lloc segur per a tothom.

Convidem a tots a visitar i gaudir d'aquesta meravellosa joia arquitectònica.

Celebrem aquest pas endavant cap a un futur més segur i amb el desig que altres llocs emblemàtics segueixin l'exemple del Castell de Montesquiu i es converteixin en espais cardioprotegits.

 

castell-montesquiu-entrada-desfibrilador-cardiosos.jpgcastell-montesquiu-entrada-desfibrilador.jpgcastell-montesquiu-estintor-desfibrilador.jpgcastell-montesquiu-instalacion-desfibrilador-cardiosos.jpgcastell-montesquiu-paisatge.jpg