Cardiosos cardioprotegeix el Monestir de Sant Miquel del Fai amb un desfibril·lador

san miquel del fai paisatgeEl Monestir de Sant Miquel del Fai està enclavat en un entorn natural a prop de la localitat de Bigues i Riells, és un lloc de gran importància històrica, turística i de pelegrinatge. Cada any nombrosos visitants acudeixen a aquest magnífic paratge per explorar la seva bellesa arquitectònica i gaudir de la natura circumdant, amb l'objectiu de garantir la seguretat i el benestar dels turistes i pelegrins Cardiosos en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha instal·lat un desfibril·lador al Monestir de Sant Miquel del Fai, aquesta iniciativa cerca protegir aquest lloc emblemàtic i assegurar una resposta ràpida en cas d'emergències cardíaques.

 

Un paradís històric i turístic:

El Monestir de Sant Miquel del Fai és una joia històrica que data del segle IX. La seva ubicació enclavada en un congost rocós i envoltat de naturalesa exuberant el converteix en una destinació única i atractiva per a aquells que busquen connectar amb la història i gaudir de la tranquil·litat de la naturalesa. El monestir és un important centre de pelegrinatge i també una popular atracció turística que rep visitants de tot arreu.

 

Cardioprotecció per als visitants:

La instal·lació del desfibril·lador al Monestir de Sant Miquel del Fai és una mesura crucial per garantir la seguretat de tots aquells que el visiten. Les aturades cardíaques sobtades poden passar en qualsevol moment i lloc, fins i tot en entorns aparentment tranquils com aquest. Tenir un desfibril·lador a l'abast pot marcar la diferència entre la vida i la mort en cas d'emergència.

 

Acció ràpida i eficaç:

El desfibril·lador és un dispositiu mèdic dissenyat per restaurar el ritme cardíac normal en situacions d'aturada cardíaca sobtada. Gràcies a la instal·lació d'aquest equip al Monestir de Sant Miquel del Fai, des de Cardiosos agraïm el compromís de les institucions públiques  que cada vegada són mes conscients de la importància de disposar d’aparells desfibril·ladors en espais lúdics per tal que els visitants tinguin una resposta immediata en cas d'emergència i es pugui atendre satisfactòriament a una possible víctima fins a l’arribada dels serveis d’emergències. Aquesta és una mesura fonamental per garantir que aquest important paratge turístic i lloc de pelegrinatge estigui preparat per respondre davant d'una aturada cardíaca.

Si necessites més informació sobre la cardioprotecció o tens alguna consulta addicional, som aquí per ajudar-te.

 

san-miquel-del-fai-desfibrilador-generall.jpgsan-miquel-del-fai-desfibrilador-lateral.jpgsan-miquel-del-fai-desfibrilador-samaritan.jpgsan-miquel-del-fai-desfibrilador.jpgsan-miquel-del-fai-paisatge.jpg