El DEA Mindray C1A de Cardiosos

comprar dea mindray salvar vidaLa tecnologia avança a passos gegants i en el camp dels desfibril·ladors no podia ser diferent...

Tot i que els desfibril·ladors de Cardiosos HeartSine Samaritan® PAD 350P, 360p i 500P són uns dels desfibril·ladors més complets i tecnològicament més ben equipats de mercat i que segueixen sent perfectament vàlids per salvar vides, han aparegut altres marques i models amb dissenys i funcions més actuals, que amb algunes millores tècniques són excel·lents opcions a l'hora de salvar vides !!

 

Ens referim als DEA Mindray™ BeneHeart C1A i C1A WIFI, que amb la seva tecnologia ResQNavi™ guien el rescatador durante el Procés de reanimació, pas a pas, amb indicacions de veu. Basant-se en nombroses investigacions sobre comportaments i dades psicològiques dels usuaris, la tecnologia ResQNavi™ pot identificar la condició de cada rescatador i proporcionar instruccions pas a pas apropiades per al rescatador en qüestió durante tot el procès de reanimació.

 

 

 

La connectivitat WIFI conjuntament amb el sistema integrat AED-Alert™ proporciona una manera ràpida i eficaç de gestionar remotament els DEA, reduint el cost de gestió.

Tant serà així que tots els centres de la Mútua Universal han instal·lat els desfibril·ladors Mindray ™ BeneHeart de Cardiosos als 138 centres mèdics repartits entre la Península, les Illes Canàries i les Illes Balears.
En total, 138 aparells DEA Mindray™ BeneHeart


Com utilitzar el DEA Mindray™ BeneHeart C1A


Estàs interessat/ada en comprar un DEA? Contacta amb nosaltres i t'assessorarem en tot el que necessitis