Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

banner termosen ok

 

Preveient la possibilitat que les properes eleccions es celebrin aquest proper 14 de febrer, desde Cardiosos Global Protection volem aportar el nostre granet de sorra per a  que pogueu celebrar unes eleccios segures al vostre Municipi.

Portem 3 mesos treballant amb el software de control d’aforaments del nostre sensor de temperatura immediata TERMOSEN, es a dir, tenim un controlador de temperatura que a més a més té el control instantani de l’aforament de les persones que romanen dins d’un espai, de tal forma que podem controlar des d'un ordinador, tauleta o mòbil i en temps real les persones que estan accedint a un recinte i a més a més els hi prenem la temperatura a distancia, sense que sigui un sistema invasiu o agressiu com poden ser els termòmetres digitals làser.

 

boton coneixeu termosen

 

La detecció de persones amb una temperatura corporal elevada, es un signe anormal de salut i el nostre dispositiu ho detecta a distància i avisa acústicament, via correu electrònic o amb un missatge SMS al responsable designat.

 

Per un correcte desenvolupament de les properes eleccions al vostre Municipi, us proposem el següent material en forma de lloguer:

• Dos sensors de temperatura TERMOSEN per a cada espai que es vulgui controlar.
• Plataforma de control d’aforaments.
• Plataforma de control del número de persones que passen per cada centre.
Dades immediates del que està succeint al vostre municipi en cada centre de votació.
Dades exportables a un centre únic de control municipal, provincial.

 

El més important per controlar la pandèmia és disposar de dades actualitzades. Amb TERMOSEN podreu tenir-les actualitzades en temps real !!

 

boton contacteu