Cardiosos cardioprotegeix la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

25/03/2015, Barcelona

Dimecres passat la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i Cardiosos van signar un acord de col·laboració que converteix a l'empresa en proveïdor tècnic oficial de la Federació.

La signatura del conveni va celebrar-se a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol en presencia del Sr. Joan Fa, President de l'FCBQ; del Dr. Marc Bausili CEO de Cardiosos i del Sr. Pep Méndez, Director Executiu de Cardiosos.

Cardiosos, que aposta per la millor tecnologia en els aparells de cardioprotecció i per comptar amb els equips humans adequats i acreditats i formats per a desenvolupar la seva tasca, es converteix així en el nou proveïdor oficial de la Federació. Fruit d'aquest conveni, Cardiosos oferirà avantatges exclusius als clubs i entitats afiliades a l'FCBQ que vulguin cardioprotegir-se; així com també un servei integral de cardioprotecció a la Federació que inclou aparell, manteniment, cursos de formació i servei mèdic; i serveis preventius mèdics i la cardioprotecció de tots els esdeveniments realitzats per l'FCBQ tant a nivell social com esportiu.