Cap de setmana intens cobrint serveis preventius

Aquest passat cap de setmana Cardiosos va estar cobrint els serveis preventius de quatre esdeveniments esportius; el partit de primera divisió RCD Espanyol – FC Barcelona, El Gran Premi Ciclista Òdena, la Rookie Trail i el Cross Escolar de Jorba.

Com ja és sabut, el Grup Aquasos s’encarrega de realitzar els serveis preventius de tots els partits del RCD Espanyol; destinant catorze tècnics, quatre infermers i dos metges. Però en el derbi celebrat, la rivalitat entre els equips sempre és notòria; i es van reforçar els serveis preventius amb quatre tècnics més a la segona graderia i dos bombers al camp.

El 66é Gran Premi Ciclista Òdena va ser una cursa de 141 Km de tres categories, amb sortida i arribada a Òdena i puntuable pel rànquing de la Federació Catalana de Ciclisme. La Rookie Trail va ser una cursa a peu amb dos circuits de 6,5 Km i de 14 Km; aquest últim també es podia realitzar caminant.

 A cadascuna de les curses Cardiosos hi va destinar una ambulància medicalitzada que anava seguint la cua de la cursa amb un tècnic de transport sanitari i un metge. L’ambulància es podia desplaçar ràpidament en qualsevol punt de la cursa per atendre qualsevol emergència.

Per altra banda al Cross Escolar de Jorba, amb nens de totes les edats, s’hi va destinar dos tècnics sanitaris equipats amb material de primers auxilis, una oxigenoterapia i un DEA.

Els professionals sanitaris van atendre sense problemes els diversos incidents puntuals de corredors i públic assistent i no n’hi va haver cap de greu.