Un cap de setmana més de serveis preventius

Aquest passat cap de setmana Cardiosos ha tingut l’honor de realitzar els serveis preventius de les curses Tuga Trail i Lord Festival Vall de BTT, i seguint la periodicitat corresponent i amb el mateix mèrit, també s’ha cobert el Palo Alto Market de Barcelona i el partit del RCD Espanyol al Powere8 Stadium; aquesta setmana contra el Rayo Vallecano de Madrid.

La Tuga Trail, amb un total d’uns 900 participants, tenia un recorregut de de 17 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell acumulat, la qual transcorria per corriols de l’entorn i on es podia gaudir dels magnífics racons de natura del voltant del municipi de Castellolí.

Per a l’ocasió Cardiosos hi va destinar una ambulància medicalitzada amb tres tècnics sanitaris i un metge, i també un vehicle tot terreny medicalitzat que anava voltant pels punts del recorregut amb més risc d’accident. Per sort de tothom, no hi ha haver cap incident destacable i la cursa es va desenvolupar amb normalitat.

El Lord Festival Vall de BTT, té una gran repercussió mediàtica ja que acull la Copa Catalana Internacional 2015 de BTT, puntuable també per l'Open d'Espanya COFIDIS XCO 2015. A més a més, el festival també acull altres activitats com l’Open Infantil de BTT per a nens federats i la Kids Cup per a tots els nens que ho desitgin.

Per aquest event Cardiosos va destinar  dues ambulàncies, tres tècnics i un metge. Tot i que hi va haver múltiples incidències es van cobrir sense problemes i amb molt bon resultat.