Un altre cap de setmana ple de serveis preventius

El passat cap de setmana una vegada més, ha estat ple de serveis preventius coberts per Cardiosos. Aquesta vegada els equips humans han estat vetllant per la salut dels assistents, a l’Igualada Urban Running Night Show, a la Copa Coca-Cola diputada a Igualada, i com cada mes; al Palo Alto Market de Barcelona.

La Igualada Urban Running Night Show és un esdeveniment lúdic, comercial i esportiu que consta de varies modalitats de cursa, les més populars són la de 5 i 10 kilòmetres amb mil participants a cadascuna. La festa també la complementen els botiguers de la ciutat amb la Nit de Shopping els quals obren fins a mitjanit i ofereixen preus especials i activitats nocturnes. Per a l'ocasió Cardiosos va desplegar el seu Punt Mèdic Avançat (PMA) atès amb un metge i tres tècnics sanitaris. Els qual també comptaven amb una ambulància medicalitzada.

La Copa Coca – Cola és una competició que es celebra a més de 70 paisos, en el cas de l’Estat Espanyol engloba el Campionat d’Espanya Cadet i compta amb la participació de més de 4.000 equips i 100.000 jugadors. Una part de la classificació és va disputar a Igualada i l'equip que es va proclamar guanyador de la jornada va ser el Damm CF. Cardiosos va destinar a l'event dos tècnics.

El Palo Alto Market és un mercat on s’ajunta gastronomia, música en directe i moda tèxtil entre d’altres. El mercat té lloc un cop al mes als jardins i naus industrials redecorades del carrer dels Pellaires 30 de Barcelona. A l'event hi ha dos tècnics sanitaris de l'empresa.

Tots els tècnics sanitaris de Cardiosos van equipats amb material de primers auxilis i desfibril·ladors externs automàtics (DEA)