Preventius al REC.0 i a la MTB Barcelona-Sant Sebastià

Un cap de setmana més Cardiosos ha estat la marca escollida per cardioprotegir grans events com el Rec.011 Experimetnal Stores d’Igualada o la cursa de MTB Non Stop Barcelona-Sant Sebastià. A més a més, també ha cobert el torneig Ensorra’t d’Igualada.

 

El Rec.0 és un esdeveniment que té com a puntal el mercat de la moda. Empreses de primer nivell del sector venen els seus estocs i mostraris a preus únics. L’event es celebra dos cops l’any a l’antic barri del Rec i va acompanyat d’altres activitats culturals com concerts de música, exposicions, recitals de poesia, etc. Cardiosos va destinar a l’event una ambulància medicalitzada i dos tècnics sanitaris que van poder cobrir amb celeritat els incidents, tots lleus, que hi van haver durant els 4 dies; sobretot a causa de les altes temperatures.

Per altra banda a la Power8 MTB Non Stop Barcelona-Sant Sebastià és una cursa de 750Km, els quals transcorren per camins rurals i forestals. La cursa va estar dominada per l’equip MMR, Powerade, Garmin amb un temps total de 28:43:56

Cardiosos va ser l’encarregada de cobrir i cardioprotegir el trams de Calaf, Balaguer, Candasnos i Zuera on va destinar-hi una ambulància bàsica amb un infermer, una d’avançada amb una infermera i dues més de medicalitzades amb un metge i dos tècnics.

Tots els punts de control mèdic estaven comunicats telemàticament i això permetia desplaçar els efectius necessaris en funció del cas als lloc exacte de la incidència.

L’Ensorrat d’Igualada va ser una jornada festiva envoltada de gent jove que competia en tres disciplines, futbol, handbol i volei, als camps de sorra del Parc de Valldaura. Cardiosos va destinar 1 tècnic sanitari i encara que la temperatura era elevada, no  hi va haver cap incident destacable.

Tots els tècnics de Cardiosos a part d’anar equipats amb el material sanitari corresponent, també porten sempre desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) per cardioprotegir els esdeveniments que cobreixen.