Preventius a l'Skyrace Vallibierna i als Campionats de futbol base de la FCF

Cardiosos ha estat un cap de setmana més l’empresa escollida per cardioprotegir i cobrir els serveis preventius de diferents events esportius de referència; com són els Campionats de Catalunya de futbol base de la Federació Catalana de Futbol o l’Skyrace ValliBierna. A més a més també s’han cobert els preventius del 3X3 Bàsquet d’Igualada.

SkyRace Valliberna

Aquesta és una cursa de 34Km per muntanya amb gairebé 2700m de desnivell positiu. Forma part de la Copa d'Espanya de Curses per Muntanya en línia FEDME, hi participen atletes de renom com Iván Ortiz o Gemma Arenas qui van ser coronats com els més forts de la cursa. La sortida és al poble de Vilaller i de seguida s’enfila per la cresta de la cadena més pròxima en direcció Nord Nord-est fins a arribar al Barranc de Menada on dona la volta per tornar cap la municipi. La marca va destinar a l’event material de suport mèdic avançat i tres tècnics sanitaris i un metge.

(http://events.ocisport.net/ca/2015/skyrace-vallibierna-35/vallibierna-34km)

 

Campionats de Catalunya de futbol base 

Als Campionats de futbol base de la Federació Catalana de Futbol hi van participar tots els finalistes de les copes de Catalunya de diferents categories. En les categories femení infantil aleví, infantil i cadet van alçar trofeu els corresponents equips del FC Barcelona. En les categories femení aleví-benjami-prevenjamí, femení cadet infantil, i juvenil van guanyar el CD Sabadell, la UE Sant Fost, el RCD Espanyol, respectivament. Per cobrir els preventius Cardiosos va aportar una ambulància bàsica, una de medicalitzada, un infermer i un tècnic sanitari.

(http://fcf.cat/noticia/tercera-jornada-dels-campionats-de-catalunya/14/06/2015)

3X3 Bàsquet

Un any més va tenir lloc a la plaça de Cal Font d’igualada el Torneig de bàsquet 3x3 on hi van participar clubs anioencs i també alguns d’arreu de Catalunya com de Manresa, Calafell Sant Feliu o Barcelona. La competició va suposar 12 hores seguides de bàsquet començades a les 9, on el públic assistent va poder presenciar un molt bon nivell de competició. Dos tècnics sanitaris de Cardiosos equipats amb desfibril·ladors i material sanitari van betllar per la salut dels jugadors i públic assistent.

(https://www.facebook.com/3x3calfont)