Festival ESPORTS I NATURA amb els Preventius de CARDIOSOS

Durant aquest cap de setmana, Igualada ha estat el centre de les activitats d’ esports i oci familiar amb el Festival ESPORTS I NATURA, en la seva segona edició.

      

El Festival ha comptat amb més de 28.000 assistents de tot Catalunya que han pogut gaudir d’ activitats de tota mena, per a petits i no tant petits, competicions de BTT i Trial, curses, i tot acompanyat d’ una climatologia excepcional, ja que el bon temps ha dominat durant tot el cap de setmana.

El punt final del Festival, la segona edició de la cursa Four Factors, molt esperada per públic i corredors, amb més de 1.800 participants, superant els objectius més optimistes dels organitzadors, ha estat un cloenda perfecta I ESPECTACULAR.

Des de CARDIOSOS hem participat del Festival, amb demostracions de maniobres de SVB (Suport Vital Bàsic) sensibilitzant a grans i petits de la importància d’ aquests coneixements, que poden ajudar a salvar una vida.

També hem desplegat els Serveis preventius Mèdics del Festival, durant tot el cap de setmana, aportant metges, tècnics i socorristes, amb un PMA (Punt Mèdic Avançat) instal·lat de forma permanent en el camp d’ activitats, i aportant ambulàncies per a les activitats que ho requerien.

https://www.facebook.com/esportinaturaIgualada?fref=ts

     

   Imatges de les demostracions de maniobres de SVB i del PMA (Punt Mèdic Avançat)