Cardiosos amb la formació dels futurs entrenadors de la FCF

La Federació Catalana de Futbol és entitat pionera en incorporar la formació en Suport Vital Bàsic (SVB) i ús de DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) dins del contingut curricular de la formació d’entrenador de futbol en el nivell bàsic.

  

Fruit de l’acord entre la FCF i l’empresa CARDIOSOS GLOBAL PROTECTION SL, aquesta formació s’ impartirà al llarg del curs 2015/16 a les seus que la Federació Catalana té al llarg del territori català. A la seu de Cornellà, s’ha realitzat el primer curs a 25 futurs entrenadors. Durant aquest curs preveiem formar uns 400 alumnes de tota la geografia catalana.

Aquesta formació, SVB + DEA, té una durada de 6 hores, i té com a objectius aprendre a identificar una aturada cardiorespiratòria, activar el sistema integral d’ emergències, adquirir les habilitats i capacitats per atendre una possible víctima i mantenir-la amb vida fins a l’arribada del SEM. Aquesta formació inclou la capacitació per a l’ ús de l’equip desfibril·lador.

Finalment, els alumnes rebran continguts relacionats amb els factors de risc cardiovascular i la prevenció d’ accidents.

www.fcf.cat

 

  

    Imatge de la formació a Cornellà                          Els instructors de la formació a la seu de la FCF a Cornellà