Cardiosos mobilitza aquest cap de setmana 9 ambulàncies, 17 tècnics, 3 metges i 1 infermer

Arriba el cap de setmana i, com sempre, des de Cardiosos ens ocupem dels preventius de diversos esdeveniments. Aquest cap de setmana tenim nou esdeveniments diferents i, en total, mobilitzem nou ambulàncies, 17 tècnics, tres metges i un infermer.

Avui divendres estem al Bonus Sport Marketing del RCDE i a la tarda comencen les finals del Campionat de Catalunya de Futbol Base a Martorell, que acaben diumenge, i hi serem tots els dies amb un total de tres tècnics, dos metges i tres ambulàncies, dues medicalitzades i una bàsica.

Dissabte estarem també a les proves físiques d’àrbitres, al CAR de Sant Cugat i al torneig poliesportiu Ensorra’t a Igualada, on mobilitzarem en total una ambulància i tres tècnics. De cara a diumenge, tenim les finals de la Copa Catalunya de Futbol Sala, la festa de la bicicleta de Barcelona i la SCOTT Marathon BTT Aguilar de Segarra, organitzada per Ocisport. El mateix diumenge, estarem també a la Enocursa dels cellers Torras i, a la tarda, fem una acció solidària amb L'Associació de Prematurs de l'Hospital Clínic-Maternitat, que organitza una Masterclass de Zumba benèfica a la plaça de Cal Font d ‘Igualada i on hi mobilitzarem dos tècnics.  

 

 

A Cardiosos arribem a tot arreu i ens desplacem on calgui, per muntar el preventiu que sigui necessari per a que el teu acte esportiu, lúdic, etc. sigui tot un èxit i no hagis de patir.