La FCF i Cardiosos obsequien amb un DEA els equips més esportius en el marc de la Nit dels Campions

Des d'aquest dilluns 14 de juny i fins el dimarts dia 21, la Federació Catalana de Futbol (FCF) celebra, un any més, la Nit dels Campions. Es tracta d'un esdeveniment que té lloc a les diferents delegacions catalanes i que durant les 13 Nits, guardona a gairebé 700 jugadors d'arreu de Catalunya en diferents categories.

Enguany s'entrega també un premi a l'equip més esportiu, és a dir, l'equip que ha desenvolupat un joc més net i, és en aquest cas, que la Federació Catalana de Futbol i Cardiosos faran entrega d'un total de 14 desfibril·ladors, fruit de l'acord entre la Federació i l'empresa de cardioprotecció.

Ahir dilluns es va celebrar la primera jornada de la Nit dels Campions a tres delegacions: Lleida, Osona i Barcelona a les seves respectives seus Balaguer, Roda de Ter i l'Hospitalet de Llobregat. Durant tota aquesta setmana i fins dimarts vinent l'equip de Cardiosos es desplaçarà a les diferents delegacions per fer entrega dels desfibril·ladors juntament amb la Federació als equips premiats pel seu fair play.