CARDIOPROTECCIÓ

 La millor manera d'estar protegits davant una aturada cardíaca és disposar d'un desfibril·lador in situ

Llegeix més...

Serveis preventius mèdics

Oferim serveis preventius per a tot tipus d'esdeveniments, especialment de caràcter esportiu.

Llegeix més...

Formació

Forma't amb nosaltres! Oferim cursos de formació en primers auxilis, de suport vital bàsic, d'ús del DEA, etc.

Llegeix més...

Aquasos

Gestió integral d'instal·lacions aquàtiques (personal i dinamització de la piscina), servei de socorrisme, formació, servei d'infables...

Llegeix més...

CARDIOCITY 112

Aplicació per a mòbils que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Passos a seguir en cas d'emergència cardíaca:

 • Obrir l'aplicació, activar el GPS i trucar al 112.
 • Cardiocity 112 envia automàticament un SMS a totes les persones formades i donades d'alta com a experts en l'aplicació que es trobin en un radi d'1km.
 • Les persones formades es desplacen fins a la víctima. Al seu dispositiu poden veure el recorregut més curt i la localització dels DEA.
 • Les persones formades ajuden a la víctima fins que arriben els serveis mèdics.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Contacta'ns!

ÚLTIMES NOTÍCIES

13 Juny 2019

Petit tast de primers auxilis a l'escola…

El passat 10 de juny, Cardiosos va dur a terme un petit tast de primers…
07 Juny 2019

Divendres 14 de juny - Curs de…

Divendres dia 14 de juny, Cardiosos impartirà un curs de DEA (Desfibril·lador extern automàtic) al…
30 Mai 2019

7 coses que cal saber sobre els…

1) Què és un desfibril·lador (DEA)?És un dispositiu electrònic portàtil, dotat d'elèctrodes destinats a generar…
20 Mai 2019

Cardiosos, empresa col·laboradora de la Federació Catalana…

Cardiosos va iniciar-se en el bàsquet l'any 2015 com a empresa col·laboradora de la Federació…
08 Mai 2019

Álex Roca, la primera persona amb paràlisi…

Álex ha superat el seu repte. Acabar la Titan Desert, una de les proves de…
08 Mai 2019

Les nostres intervencions mèdiques a la Titan…

Cardiosos Global Protection, empresa encarregada del dispositiu mèdic de la Titan Desert 2019, va dur…

El desfibril·lador Samaritan® PAD 500P de HeartSine® amb assistent de RCP és el dispositiu més innovador disponible ja que proporciona als rescatadors dades i instruccions en temps real sobre l'eficàcia dels seus esforços de RCP.

Com funciona

La ressuscitació cardiopulmonar o RCP consisteix a comprimir el cor per fer circular la sang cap a tots els òrgans vitals a la vegada que es dóna a la víctima respiració boca a boca per proporcionar oxigen.

El desfibril·lador 500P ofereix al rescatista instruccions en temps real en relació amb les compressions, amb senyals auditives com "Compressions correctes" o "Premeu més fort", "Premeu més ràpid" i "Premeu més lent". Aquestes instruccions també apareixen a la pantalla del dispositiu per garantir que l'expert en rescat faci la RCP més eficaç possible. D'aquesta manera el desfibril·lador guia a l'usuari tant pel que fa al ritme com pel qie fa a la profunditat.

En el cas d'una aturada cardíaca, la desfibril·lació és senzilla, el difícil és realitzar correctament la RCP. El samaritan® PAD 500P de HeartSine ofereix tots els avantatges del 300P / 350P a més de comptar amb l'innovador Assistent de RCP. Independentment que es tracti d'una persona sense entrenament o d'un socorrista professional, les línies de AHA / ERC emfatitzen la importància d'una RCP eficaç i recomanen la intervenció ràpida d'una persona present que brindi RCP per reduir significativament la mortalitat per aturades cardíaques fora l'hospital.

Samaritan 500P

Diferenciadors clau

Senyals visuals i auditives fàcils d'entendre

 • Confiança incorporada. L'Assistent de RCPutilitza el cardiograma d'impedància (ICG) per avaluar l'eficàcia de la RCP i proporciona a l'rescatista dades i instruccions sobre les seves compressions: "Premeu més fort", "Premeu més ràpid", "Premeu més a poc a poc" o li asseguren que està fent "Compressions adequades".
 • Fàcil d'utilitzar. Proporciona senyals visuals i auditivesper guiar l'usuari durant el procés, amb assistent de RCP inclòs. Tres icones grans i vistoses faciliten el procés de rescat: " Col·loqui els pegats", "No toqueu el pacient" i "És segur tocar el pacient".
 • Sempre llest. L'Indicador d'Estat del Sistema parpelleja per indicar que el sistema està en condicions de servei i llest per ser utilitzat. El dispositiu realitza automàticament una prova de autocomprovació cada setmana.

Mida compacte. Gran capacitat

 • Portàtil i lleuger. Amb un pes de tot just 1.1 kg (2.4 lbs), pesa menys i és fins a 56 % més petit que altres desfibril·ladors portàtils.
 • El més alt nivell de protecció contra pols/humitat. Té classificació IP56, el nivell més alt de protecció en la indústria contra l'entrada de pols i humitat.
 • Durable. Resisteix cops i vibracions i té classificació IP56.També compta amb una garantia de deu anys que demostra la fiabilitat d'aquesta unitat d'alta qualitat.
 • Tecnologia avançada. Fa servir una tecnologia d'elèctrodes pròpia, un firmware avançat i estable i la tecnologia bifàsica pròpia SCOPE™ (una ona de baixa energia que s'ajusta automàticament a les diferències d'impedància del pacient) per avaluar el ritme i maximitzar la eficàcia de la descàrrega en cas de ser necessari.

Economia real per al món real

 • Dues peces, una sola data de venciment. El cartutx Pad-Pak™ combina la bateria amb els pegats dels elèctrodes, el que significa que hi ha una sola data de venciment de controlar.
 • Baix cost. Amb una vida útil de quatre anys des de la data de fabricació, el Pad-Pak ofereix un estalvi important en relació amb altres desfibril·ladors que necessiten unitats de bateria i pegats separats.
 • Protegeix adults i nens. La intel·ligència integrada del PAD de HeartSine i l'exclusiu Pad-Pak pediàtric, per a nens de 1 a 8 anys (menys de 25 quilos), garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.