CardioSOS

enderrock cardiososEls Premis Enderrock (Premis de la Música Catalana) són uns premis musicals que s'atorguen des de la creació de la revista Enderrock. Enguany, i en la seva edició XXIII, la gala dels premis Enderrock prevista inicialment per l'11 de març, i a causa de l'evolució de la pandèmia per Coronavirus, es va haver d'ajornar al dijous 8 d'abril a l'Auditori de Girona.

Cardiosos va Coronaprotegir l'event i va assegurar a tots/es els assistents una gala segura i 100% lliure de Coronavirus amb els seus tests d'antígens

Desde Cardiosos, apostem per una Cultura segura posant a l'abast dels organitzadors d'events de qualsevol tipus tests d'antígens amb totes les garanties !!

Coneix els nostres tests d'antígens.
Contacta amb nosaltres i t'explicarem totes les característiques

 

Moltes vegades us hem explicat com fer la reanimació cardiopulmonar a persones adultes, però en aquesta publicació volem explicar-vos com hem de fer RCP en nens/es a partir d'1 any (RCP Pediàtrica), ja que la parada cardiorespiratòria, és diferent de la dels adults.

Mentre que en els adults sol ser per problemes cardíacs, en els nens/es sol ser per problemes respiratoris, per tant, els passos que hem de seguir per a la reanimació cardiopulmonar són també diferents.

El nou desfibril·lador de Cardiosos Mindray C1A també pot salvar la vida dels nens/es (A partir d'1 any) gràcies al seu mode pediàtric

 

Us deixem un vídeo del Dr. Bueno de medicinaclara.tv on podeu veure com actuar en cas de necessitar realitzar una RCP Pediàtrica de forma manual.

 

Estàs interessat/ada en comprar un DEA? Contacta amb nosaltres i t'assessorarem en tot el que necessitis.

comprar dea mindray salvar vidaLa tecnologia avança a passos gegants i en el camp dels desfibril·ladors no podia ser diferent...

Tot i que els desfibril·ladors de Cardiosos HeartSine Samaritan® PAD 350P, 360p i 500P són uns dels desfibril·ladors més complets i tecnològicament més ben equipats de mercat i que segueixen sent perfectament vàlids per salvar vides, han aparegut altres marques i models amb dissenys i funcions més actuals, que amb algunes millores tècniques són excel·lents opcions a l'hora de salvar vides !!

 

Ens referim als DEA Mindray™ BeneHeart C1A i C1A WIFI, que amb la seva tecnologia ResQNavi™ guien el rescatador durante el Procés de reanimació, pas a pas, amb indicacions de veu. Basant-se en nombroses investigacions sobre comportaments i dades psicològiques dels usuaris, la tecnologia ResQNavi™ pot identificar la condició de cada rescatador i proporcionar instruccions pas a pas apropiades per al rescatador en qüestió durante tot el procès de reanimació.

 

 

 

La connectivitat WIFI conjuntament amb el sistema integrat AED-Alert™ proporciona una manera ràpida i eficaç de gestionar remotament els DEA, reduint el cost de gestió.

Tant serà així que tots els centres de la Mútua Universal han instal·lat els desfibril·ladors Mindray ™ BeneHeart de Cardiosos als 138 centres mèdics repartits entre la Península, les Illes Canàries i les Illes Balears.
En total, 138 aparells DEA Mindray™ BeneHeart


Com utilitzar el DEA Mindray™ BeneHeart C1A


Estàs interessat/ada en comprar un DEA? Contacta amb nosaltres i t'assessorarem en tot el que necessitis

 

 

comprar dea desfibrilador ajuntaments

Tenir un desfibril·lador de Cardiosos a prop i saber usar-lo pot marcar la diferència entre un ensurt i haver de lamentar el pitjor. 

Desfibril·ladors d'accés públic per a Ajuntaments

Cardioprotegir el vostre municipi amb un DEA de Cardiosos, proporcionarà una tranquil·litat impagable als vostres veïns i visitants

Desfibril·ladors en Hotels, Restaurants i sales d'esdeveniments

Cuida la salut dels teus clients, tant si venen a passar unes vacances com si la seva pernoctació és per motius de treball. Instal·la un DEA de Cardiosos i converteix el teu local en una zona cardioprotegida

Desfibril·ladors en escoles i instituts

Posa la vida dels que més importen fora de perill gràcies als desfibril·ladors de Cardiosos i a l'adequada formació del personal docent.

Desfibril·ladors en gimnasos i centres esportius

Fes del teu centre esportiu un lloc més segur per a tots aquells que veuen en l'esport una via per aconseguir una vida sana. És important, sobretot, a l'hora de prevenir les morts sobtades en esportistes, comptar amb un DEA de Cardiosos, a més que el personal estigui format en RCP

Desfibril·ladors en comunitats de veïns

Tots els veïns de la teva comunitat fora de perill gràcies als desfibril·ladors de Cardiosos. Fes que la teva Comunitat sigui una zona cardioasegurada, amb la instal·lació d'un DEA.

 

 

El nostre objectiu: Convertir el teu espai en una zona cardioprotegida

Contacta amb nosaltres per informar-te sobre el nostre servei d'instal·lació i manteniment de desfibril·ladors en espais públics i privats

 

ok comprar dea desfibrilador cardiosos
mapa dea mutua universal cardiosos

Cardiosos instal·larà i s'encarregarà de el manteniment dels desfibril·ladors de tots els centres de Mútua Universal. Un total de 138 aparells, repartits entre la Península, les illes Balears i les illes Canàries.

Els DEA que s'implementaran són els MINDRAY BENEHEARTH C1 - WIFI, que proporciona la tecnologia ResQNavi™ que guia al rescatador durant el procés de reanimació, pas a pas, amb indicacions de veu.

Basant-se en nombroses investigacions sobre comportaments i dades psicològiques dels usuaris, la tecnologia ResQNavi™ pot identificar la condició de cada rescatador i proporcionar instruccions pas a pas apropiades per al rescatador en qüestió durant tot el procés de reanimació.

 

 

Mitjançant la connectivitat WIFI de l'aparell, el sistema integrat AED-Alert ™ proporciona una forma ràpida i eficaç de gestionar remotament els DEA i redueix el cost de gestió.

cardiosos comprar dea desfibrilador

 


VOLS COMPRAR UN DEA?

 

 

 

comprar dea catalunyaPrimer es perd el pols. Pocs segons després, el coneixement i la capacitat de respirar...

Si no es rep atenció immediata, la conseqüència és la mort després d'uns minuts. Parlem de la mort sobtada, un esdeveniment cardiovascular que tots els anys es cobra la vida de més persones de les que pensem !!

Aquesta xifra podria reduir posant en marxa diverses estratègies

La mort inesperada i sobtada d'una persona aparentment sana té com a primordial causa una arítmia en forma de fibril·lació ventricular que provoca una parada cardíaca. L'arítmia genera una activitat elèctrica cardíaca caòtica que no és capaç de generar un batec cardíac efectiu, amb el que el cor deixa de bombar la sang, la pressió arterial cau a zero i s'anul·la el reg sanguini al cervell i de la resta de el cos. Quan ocorre en persones joves, per sota dels trenta cinc anys, aquesta arítmia acostuma a estar relacionada amb malalties cardíaques anteriors que poden afectar tant a el múscul de el cor, com a l'activitat elèctrica del mateix.

La seva incidència és major en atletes a causa de les exigències del mateix exercici, que augmenta la freqüència cardíaca, la tensió i la contractilitat del cor, el que genera un increment de la demanda d'oxigen. Un altre factor a tenir en compte és el propi estrès emocional de la competició. A més d'això, els especialistes adverteixen que poden donar-se casos per "imprudències esportives" en persones que encaren proves per a les quals no estan ben preparades, com les de gran distància.

 

Com combatre-la?

Una primera mesura per reduir la quantitat de defuncions per mort sobtada és que els esportistes que vulguin apuntar-se a alguna competició o prova esportiva, passin per un reconeixement mèdic abans de començar a entrenar-se per a la competició. Amb aquest reconeixement és possible que detectem certes causes que poden provocar la mort sobtada.

En el cas de patir una parada cardiorespiratòria, és fonamental que la persona sigui atesa immediatament: les mesures de reanimació cardiopulmonar (RCP) poden aconseguir que l'arítmia desaparegui i el pacient es recuperi. Per això, des Cardiosos sempre insistim que és imprescindible la formació en reanimació cardiopulmonar, perquè tots sapiguem de quina manera actuar en el cas de presenciar una parada cardiorespiratòria.

Una altra mesura per reduir la quantitat de defuncions per mort sobtada és crear més espais cardioprotegits amb desfibril·ladors. Coneix els motius per instal·lar un desfibril·lador o DEA de Cardiosos.

 

 

Per trobar els existents i poder localitzar-los més ràpidament, a Cardiosos hem creat l'APP Cardiocity 112, que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Descarrega't Cardiocity 112 per a Android - Descarrega't Cardiocity 112 per a iPhone

Finalment, els especialistes recomanen una quarta mesura que té la mateixa importància que les altres: realitzar activitat física regular és una eficaç forma de controlar els factors de risc. I per descomptat, mantenir una alimentació sana i evitar el tabac i l'alcohol.

Estàs pensant en comprar un DEA o desfibril·lador?
A Cardiosos, som líders en solucions de Cardioprotecció. Els desfibril·ladors de Cardiosos són els més eficients del mercat i compleixen al 100% la normativa.