CARDIOPROTECCIÓ

 La millor manera d'estar protegits davant una aturada cardíaca és disposar d'un desfibril·lador in situ

Llegeix més...

Serveis preventius mèdics

Oferim serveis preventius per a tot tipus d'esdeveniments, especialment de caràcter esportiu.

Llegeix més...

Formació

Forma't amb nosaltres! Oferim cursos de formació en primers auxilis, de suport vital bàsic, d'ús del DEA, etc.

Llegeix més...

Aquasos

Gestió integral d'instal·lacions aquàtiques (personal i dinamització de la piscina), servei de socorrisme, formació, servei d'infables...

Llegeix més...

CARDIOCITY 112

Aplicació per a mòbils que interactua entre les persones que es troben davant d'una possible víctima d'una aturada cardíaca que necessita assistència mèdica i persones formades en SVB i DEA que puguin ajudar la víctima fins que arribin els serveis mèdics (SEM). Passos a seguir en cas d'emergència cardíaca:

 • Obrir l'aplicació, activar el GPS i trucar al 112.
 • Cardiocity 112 envia automàticament un SMS a totes les persones formades i donades d'alta com a experts en l'aplicació que es trobin en un radi d'1km.
 • Les persones formades es desplacen fins a la víctima. Al seu dispositiu poden veure el recorregut més curt i la localització dels DEA.
 • Les persones formades ajuden a la víctima fins que arriben els serveis mèdics.

VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Contacta'ns!

ÚLTIMES NOTÍCIES

13 Juny 2019

Petit tast de primers auxilis a l'escola…

El passat 10 de juny, Cardiosos va dur a terme un petit tast de primers…
07 Juny 2019

Divendres 14 de juny - Curs de…

Divendres dia 14 de juny, Cardiosos impartirà un curs de DEA (Desfibril·lador extern automàtic) al…
30 Mai 2019

7 coses que cal saber sobre els…

1) Què és un desfibril·lador (DEA)?És un dispositiu electrònic portàtil, dotat d'elèctrodes destinats a generar…
20 Mai 2019

Cardiosos, empresa col·laboradora de la Federació Catalana…

Cardiosos va iniciar-se en el bàsquet l'any 2015 com a empresa col·laboradora de la Federació…
08 Mai 2019

Álex Roca, la primera persona amb paràlisi…

Álex ha superat el seu repte. Acabar la Titan Desert, una de les proves de…
08 Mai 2019

Les nostres intervencions mèdiques a la Titan…

Cardiosos Global Protection, empresa encarregada del dispositiu mèdic de la Titan Desert 2019, va dur…

El Samaritan® PAD 360P de HeartSine va ser dissenyat especialment per a ser utilitzat en zones públiques. Es tracta d'un desfibril·lador sofisticat totalment automàtic dissenyat per analitzar el ritme cardíac i administrar automàticament una descàrrega elèctrica (si cal). 

Com funciona

El Samaritan PAD 360P de HeartSine és un desfibril·lador extern (DEA) totalment automàtic que analitza el ritme cardíac i administra una descàrrega elèctrica a les víctimes d'aturades cardíaques sobtats amb la finalitat de restablir el ritme normal del cor. Aquest DEA fàcil d'usar proporciona indicacions visuals i auditives molt clares per guiar el rescatista durant la col·locació de coixinets. L'administració de la descàrrega, si és necessària, és totalment automàtica, el que significa que l'usuari no ha de prémer cap botó per administrar la descàrrega.

Samaritan 360P

Diferenciadors clau

Mida compacte. Gran capacitat

 • Portàtil i lleuger. Amb un pes de tot just 1.1 kg (2.4 lbs), pesa menys i és fins a 56 % més petit que altres desfibril·ladors portàtils.
 • El més alt nivell de protecció contra pols/humitat. Té classificació IP56, el nivell més alt de protecció en la indústria contra l'entrada de pols i humitat.
 • Durable. Resisteix cops i vibracions i té classificació IP56.També compta amb una garantia de deu anys que demostra la fiabilitat d'aquesta unitat d'alta qualitat.
 • Tecnologia avançada. Fa servir una tecnologia d'elèctrodes pròpia, un firmware avançat i estable i la tecnologia bifàsica pròpia SCOPE™ (una ona de baixa energia que s'ajusta automàticament a les diferències d'impedància del pacient) per avaluar el ritme i maximitzar la eficàcia de la descàrrega en cas de ser necessari.

Senyals visuals i auditives fàcils d'entendre

 • Fàcil d'utilitzar. Proporciona senyals visuals i auditivesper guiar l'usuari durant el procés, amb assistent de RCP inclòs. Tres icones grans i vistoses faciliten el procés de rescat: " Col·loqui els pegats", "No toqueu el pacient" i "És segur tocar el pacient".
 • Operació amb un sol botó. El Samaritan PAD 360p té només un botó: ENGEGADA/APAGADA, el que garanteix una operació senzilla per rescatadors amb qualsevol nivell de destresa.
 • Sempre llest. L'Indicador d'Estat del Sistema parpelleja per indicar que el sistema està en condicions de servei i llest per ser utilitzat. El dispositiu realitza automàticament una prova de autocomprovació cada setmana.

Estalvi real per al món real

 • Dues peces, una sola data de venciment. El cartutx Pad-Pak™ combina la bateria amb els pegats dels elèctrodes, el que significa que hi ha una sola data de venciment de controlar.
 • Baix cost. Amb una vida útil de quatre anys des de la data de fabricació, el Pad-Pak ofereix un estalvi important en relació amb altres desfibril·ladors que necessiten unitats de bateria i pegats separats.
 • Protegeix adults i nens. La intel·ligència integrada del PAD de HeartSine i l'exclusiu Pad-Pak pediàtric, per a nens de 1 a 8 anys (menys de 25 quilos), garanteixen que les descàrregues tinguin el nivell d'energia adequat per als nens.
 • Actualitzable al camp. Fàcil d'actualitzar en el camp d'acord amb les directrius més recents de AHA / ERC.